Ръководството на ЦСКА ще поиска смяна на председателя на съдийската комисия Костадин Костадинов. Това разкри главният мениджър на червените Драголюб Симонович при участието си в Актуално студио „Дерби“.

„До няколко дни ще пуснем официална декларация, че искаме смяната на Костадин Костадинов. Превърна се в тенденция да бъдат наказвани съдии след мачове на ЦСКА, докато за други няма подобни наказания. Какво стана след отменения гол на Локомотив Пд срещу Лудогорец или дузпата, която бе дадена за Лудогорец в Стара Загора, или пък за дузпата, която не получи Светкавица срещу Левски. Тук говорим за отношение към ЦСКА. Да, ние признаваме, че неправилно бе отменен голът на Лудогорец срещу нас, но в случая не говорим за конкретни ситуации, а за лично отношение на Костадин Костадинов към нашия клуб“, сподели Симонович.

Той коментира и обвиненията от страна на собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев, че ЦСКА работи със съдиите: „Не знам за нас, но в Лудогорец работи Георги Караманджуков, който може би не знае единствено адреса и телефона на окръжния съдия в Пирот. Или пък Пирот е близо, може и да го знае. Хайде да е в Белград.“