Днес се потвърдиха най-сериозните опасения за контузията на новото попълнение на ЦСКА Иван Боладо. Футболистът е със скъсани коленни връзки, което означава, че почти сигурно ще пропусне остатъка на сезона в А група.

Боладо се появи в България в четвъртък, подписа договор, проведе една тренировка с „червените“ и излезе титуляр на стадион „Лазур“. Испанецът обаче престоя на терена 32 минути, не се запомни с нищо съществено във футболен аспект, но се контузи и бе сменен принудително. Боладо получи травмата при приземяване след борба с Цветомир Цонков. Халфът на Черноморец обаче няма никаква вина за случилото се. Испанецът бе сменен в 32-ата минута на двубоя срещу Черноморец, след като усука коляното си.

Първоначалните опасения бяха са скъсани връзки на коляното, които се потвърдиха след днешните изследвания в България.

Очаква се Иван Боладо да бъде първият футболист, който ще се възползва от услугите на турската клиника „Аджъбадем“, с която „червените“ подписаха договор миналата седмица. Освен това, Боладо ще потърси и възможност за лечение в Испания.

Травмата означава, че е почти невъзможно с тази диагноза нападателят да се появи на терена в мачовете на ЦСКА до края на първенството.