„Не знам за никакъв интерес към мен, който ви го е казал това, него питайте. Не знам дали има такъв интерес”, заяви десният бек на ЦСКА Иван Бандаловски по повод спекулациите, че е пред трансфер в Рома.

„Ако има нещо да подпиша, тогава ще ме ласкае. Така се говори в България, виждате Спас го продаваме от две години, същата работа. Ако има нещо конкретно, тогава ще ме ласкае, иначе такива приказки…”

„Струваш толкова, колкото платя за теб. Те може да кажат, че струвам 10 милиона, но никой като не ги дава… Като плати някой 2 милиона, тогава ще струвам толкова.”

„Нормално е всеки да иска да излезе да играе в голям отбор, ако някой ден стане такова нещо, ще съм много щастлив. Нищо не знам, дано има нещо вярно, хубаво ще е, ако ида в такъв отбор.”

„Добре съм вече, от днес ще започна да тренирам, мисля, че в мача с ПАОК ще играя. Хубаво е за самочувствие да побеждаваме в контролите, но важното е на 30 юли да спечелим финала за суперкупата”, каза още Иван Бандаловски при заминаването на ЦСКА за лагера в Холандия.