Помощник треньорът на ЦСКА Анатоли Нанков бе оптимист след успеха с 4:0 над Локомотив София. Той сподели, че това е бил най-добрият мач на тима под ръководството на Стойчо Младенов и неговия екип, но има още потенциал. Той говори вместо Стойчо Младенов, който е прегракнал.

„Стана добър мач, малко вдигаме нивото на игра, подобряваме се с всеки изминал ден. Ще се стараем до последния мач да се борим за титлата. Смятам, че е реален резултат, създадохме доста положения, през второто увеличихме оборотите. Добре стояхме в тактически план, смятам, че резултатът е закономерен. Винаги когато поведеш отстъпва напрежението и футболистите успяват да разгърнат истинските си възможности. Има доста неща, които трябва да изчистим, надявам се да се получи“, сподели той.

„Омръзна ми да говорим за съдиите, не ми се говори за съдии. Имаше грешки и за двете страни. Това бе мачът, в който футболистите играха малко по-освободено. Имаме потенциал да подобрим още доста неща, затруднени сме от числения брой на футболистите, нямаме голяма вариативност“.

„Уважавам Локомотив Пловдив, един доста добър отбор, победиха всички конкуренти за титлата. Отиваме и ще играем за победа, ЦСКА винаги играе за победа“, завърши Нанков.