Един от ветераните на ЦСКА Емил Бучински отправи жестока атака към ръководството на клуба Александър Томов и Александър Тодоров относно управлението на „червените“. Той бе сред хората засегнати от решението на ръководството, което забравяна традиционните мачове на ветераните на стадион „Българска армия“.

„Искам в началото на уточня, че не съм легенда на клуба. Играл съм в ЦСКА, но не се кича с тези определения. Аз обаче съм компетентен човек. С висше образование, магистър по право. Поводът за нашето събиране тук е наложената забрана, която преля чашата. Ние се дистанцирахме от сайтове и информации, които публикуваха обиди срещу нас. Във социалните мрежи е страшно. Опитват се да изкарат, че всеки, който не си купи акции на ЦСКА е враг на отбора. Получава се така, че всеки, който изкаже мнение различно от прокламираното от Томов и Младенов е враг на клуба. ЦСКА се превърна в частен клуб и за съжаление един от тях ни е приятел."

"Историята на ЦСКА не започва и не свършва със Сашо Томов и Стойчо Младенов. ЦСКА реално няма собственик. Реално колкото Томов е собственик, толкова и ние. Попитайте Александър Томов къде са акциите на Манджуков, как са закупени, минали ли са през борсата. Парите, които се акумулират не отиват в бюджета, а за текущи разходи. Бюджетът на ЦСКА е между 400 и 600 хил. лева месечно. Аз акции няма да си купя, защото не съм балък. Ситуацията в ЦСКА е следната – докато има балъци, ще има и тарикати“, каза Бучински.

Бившият вратар на „червените“ допълни, че другото ужасно нещо е, че се дескредитират легенди на ЦСКА като Аспарух Никодимов.

"На клуба може да се помогне ако има реален, истински собственик. Доколкото помня, последният път Томов си тръгна с шутове оттук. Вие смятате ли, че с този имидж, който има Томов, ще успее да намери инвеститор. За мен в момента ЦСКА е пирамида. Дано привържениците съберат пари, но те няма да решат проблемите. Трябва да се свият разходите, а в момента ЦСКА е с един от най-големите бюджети в А група“, каза още Бучински.

"Бях част от екипа на Жеваго. Индиецът излъгахме, после Жеваго... Сега притискаме правителството да ни помага. Сашо Чакмоков прави всичко от сърце В ЦСКА живи хора са оценени като маймуни. Това с акциите е измама и пирамида", добави бившият вратар на "армейците".