Левият краен бранител на Берое Веселин Пенев заяви след загубата от Миньор Перник, че той и неговите съотборници ще излязат пределно мобилизирани в мача от следващия кръг срещу Левски.

„Може би това ни е най-слабият мач от началото на първенството и тези които играхме за Лига Европа. Просто надделяха над нас с по-добра игра и най-вече борба. Стана здрав мач, с не много футболни достойнства, но надделяха с борба над нас”, сподели бекът.

„Не мисля, че ни липсваше хъс, но те ни взимаха всяка ако не първа, то втора топка в средата на терена и напълно закономерно ни победиха. Въпреки, че и ние можехме да върнем един гол и в оставащите десет минути не се знаеше нищо. Данчо Тодоров може би имаше право да иска дузпа, но аз бях с гръб, бях се обърнал и топката ме удари в ръката”, добави футболистът на Берое.

„Играх неволно с ръка, но има съдия и той преценя. Виждали сме какви дузпи се свирят така, че... Левски са добър отбор, но ние ще излезем пределно мотивирани и ще покажем всичко което можем и което ни е научил треньора, а самата игра ще покаже какъв ще е резултата”, допълни играчът.

„С този състав доказахме, че можем много. Всеки мач излизаме за победа, това е. Играем, дано стане един добър мач и ако можем да надделеем над противника. Надявам се в повечето пъти това да става. Винаги излизаме за победа", заяви защитникът Веселин Пенев”, каза още Веселин Пенев.