Старши треньорът на Берое Илиан Илиев заяви след загубата от Миньор Перник, че отборът не го чака нищо добро, ако играе по същия начин и срещу Левски.

„Не мога да кажа, че сме се предали, но през първото полувреме имаше голям страх в нашия отбор и не използвахме напрежението, което имаше у домакините”, сподели специалистът.

„А през второто полувреме ни вкараха два гола на контраатаки и вместо играчите на Миньор да бъдат по-притеснени, то такива бяхме ние. Миналата година- същата работа, като тогава ние бяхме с човек повече и ни вкараха три гола”, добави старши треньорът на Берое.

„Днес може би изгубихме средата на терена и разчитахме на изритани топки, но това стана защото пуснах двама типични централни нападатели. В последните 20-25 минути се поокопитихме, но създадохме 2-3 добри положения. А за да се надяваш на успех, трябва да създадеш поне 7-8 и да вкараш едно или две от тях”, допълни наставникът на тима от Стара Загора.

„Специално за удара в гредата на Евгени Йорданов и пропуска на Тодор Христов от малкия пеналт, това си го обяснявам с липса на шанс. Предстои ни мач с Левски, но ако и там играем по този начин, не ни чака нищо добро”, каза още Илиан Илиев.