Изпълнителният директор на ЦСКА Венци Живков сподели след победата с 3:2 над Локомотив Пд, че „червените” са се договорили с МВР и полицията ще продължи да охранява мачовете на „армейците”.

„Много хубав мач, ЦСКА игра много добре срещу Локо Пд, видяхте, че има промяна в отбора. Така че да си честитим победата. Надиграхме Локомотив и продължаваме нататък”, сподели относно мача от 16-я кръг на А група Живков.

На въпрос, свързан с Иван Иванов и Иван Стоянов и продажбата им в Алания, шефът на ЦСКА сподели: „Бяха много напрегнати преговори, разбрахме се, ние сме доволни от продажбата, Алания също, защото това са двама играчи, които ще им помогнат за първенството. Това са договори клуб-клуб, затова не искам да коментирам повече. Когато вестниците пишат, че сме взели някакви милиони – това е несериозно. Сделката е добра и за двата отбора.”

„Договорихме се с МВР, цялата сума, която дължим, ще бъде платена, когато трябва. Сумата не е малка, не е и голяма. Абсолютно нормално е в тази икономическа обстановка да дължим някакви суми, както и на нас ни дължат. Дължим 58 хиляди лева. Полицията, както видяхте продължава да ни охранява”, добави още Живков.