Президентът на Славия Венци Стефанов изригна след края на мача с Левски. Той намекна, че "сините" уреждат някои от двубоите си, визирайки срещите с Черно море и Берое. Тези негови думи са с особена тежест, особено като се има предвид, че той е член на изпълкома на БФС. 

Той говори след нулевото равенство между двата тима на стадион "Славия". Това беше първа точка за подопечния му отбор срещу "сините" през този сезон, но според него този съперник никога не е бил мерило. 

"Като видях, че Левски не са си сменили треньора и не са взели Вили Вуцов, се успокоих и знаех, че няма да загубим. Левски никога не са били мерило за футбола. Левски може да бие Черно море и в Стара Загора, където има Полегнала е Тодора", заяви Стефанов след мача. 

По време на мача феновете на Левски издигнаха транспаранти по негов адрес, а босът на "белите" не пропусна да се заяде с тях, а после се върна и на любимата си тема около "сините" - за спонсорите им. 

"Не съм им гледал транспарантите. Но на един човек, когато му липсват първите седем години, никога няма да постигне нещо. Ако продължават така, най-много пак някоя калъфка да вземат."

"Иначе те имат 13 млн. лв. бюджет, ние имаме милион и триста. Нека продължават в същия дух, далеч ще стигнат", заяви още президентът на Славия след края на двубоя в "Овча купел".