Президентът на Славия Венци Стефанов каза, че в „белия“ клуб спонсорите идват по свое собствено желание. Шефът отказа да коментира мача с Левски, като коментира и евентуално класиране за европейските клубни турнири.

Славия посреща Левски в събота, 19 март, от 14.00 часа. Срещата ще може да проследите в сайта Gong.bg, на Gong Play, в ефира на Diema sport,както и на честотите на Дарик радио.

„Преди мач не обичам да говоря за футбол. Това ми е принцип. Дайте да си говорим за жени, за приятели“, започна Венци Стефанов.

„Аз много пъти съм казвал, че лесно може да стигнеш до Европа, но как ще се върнеш от там. Това, което ние правим, виждате. Всички момчета – 18, 19-годишни. Разчитаме на нашата школа. Не сме се запътили в Европа на всяка цена. Ако дойде време за Европа, мисля, че няма да се посрамим. Ако бяхме вкарали двата гола в Разград, знаете ли какво щеше да стане. Нямаме финансови възможности да взимаме скъпи играчи. Искаме да създаваме наши и затова искаме селекционерите на националните отбори да гледат правилно. Сега не гледат правилно. Има двама треньори – Светльо Тодоров, Викторио Павлов ще го видя. Тодоров си подбира по някакъв критерии“, каза още Стефанов.

„В мача с Левски сигурно ще има голове. Мач като мач“.

„Аз не знам с кой президент на Левски трябва да седна. Но който и да е, след като си дава парите за футбол, значи е достоен за уважение. Защото не ги дава парите за простотии, а ги дава за спорт. Няколко пъти съм казвал, който дава пари за спорт помага на спортното министерство, на министерството на здравеопазването и на просветното министерство“, коментира Стефанов.

„Аз не издържам сам Славия. Имам партньор. Ние се грижим заедно за финансите на Славия. Ние сме заедно 25 години“.

„Спонсорите гледат към Славия със зрящи очи и със сигурност скоро ще обявим някой от тях. При нас спонсорите не идват зорлем, а по собствено желание“, завърши Стефанов.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS