Президентът на Славия Венци Стефанов заяви, че иска да вижда Славия, която побеждава и заради това е доволен от победата с 3:2 над Черноморец. Освен това босът на „белите” призна, че има интерес от страна на Рубин Казан към Благой Георгиев.

„Добър мач, направихме много грешки, но смятам, че заслужено победихме. Аз искам да виждам една Славия, която побеждава, за играта питайте Вили Вуцов. Не искам да коментирам съдийството, не съм изгледал повторението, но предполагам, че съдията не повлия на резултата по никакъв начин”, заяви Стефанов.

„Имаме самочувствие, аз не мога да променя нищо, треньорът си отговаря, аз не отговарям за спортно-техническата подготовка. Смятам, че има подобрение. Краси Балъков е работил доста с тези футболисти, виждаме какъв е неговият отбор сега. Отбелязахме три гола и ми се иска да продължаваме така занапред”.

Относно евентуалния трансфер на Благо Георгиев в Рубин, Стефанов коментира: „Аз също имам подобна информация, но нека не раздуваме нещата излишно, защото много ваши колеги не са фенове на Благо Георгиев. Дано Благо играе така добре, както играе в момента, дано расте още повече. В момента за мен той е най-проспериращият български футболист”, допълни Стефанов.