Старши треньорът на Черноморец Красимир Балъков остана доволен от играта, показана от неговите играчи срещу Славия, но все пак добави, че не е крайният резултат не го задоволява. Бургазлии загубиха с 2:3 гостуването си на „белите”.

Балъков коментира, че не може да става дума за криза при „акулите” въпреки трите загуби, които отборът натрупа. Той каза още, че Черноморец няма да се откаже от целите и ще гони максимума в предстоящите двубои, включително и срещу ЦСКА.

Ето какво сподели Балъков на пресконференцията след двубоя:

Стана добър мач, на добър терен и при добри условия. И двата отбора се опитаха да вземат максималното. Славия използва наши грешки в зашита, които трябва да анализираме. През първото полувреме, „белите” играха с дълги извеждащи подавания.

Ние се опитваме да играем футбол, не винаги се получава, днес играхме сравнително добре, доволен съм от играта, но не от резултата.

Кризите ги правят журналистите, а не ние. Нормално е нещата да не се случват толкова бързо, колкото ни се искат. Ние се опитваме да градим нещо, което не става от днес аз утре.

Нормално е в период от време, в който не можем да използваме дадени играчи, да се наруши хармонията на отбора. Но това не е оправдание.

След като искаме да сме на върха в класирането, момчетата трябва да разберат, че всеки мач трябва да се раздават на 100 процента. Макар и трите загуби няма да се откажем да преследваме целите си. Имаме два важни мача, трябва да ги вземем.

Скандалът в Германия е разкрит от германци, но не е създаден от тях. Не е хубаво, че има такива неща. Не трябва да има неща като корупция, черно тото, футболът е чисто нещо, социално, и трябва да си остане такова.

Срещу всеки един противник се опитваме да извлечем максималното, това се отнася и за мача с ЦСКА.