Старши треньорът на Черно море Велизар Попов обвини съдията Ивайло Стоянов за загубата на неговия отбор с 0:1 от Миньор. Според него дузпата за перничани е била „съмнителна”. Специалистът изрази задоволството от факта, че петима юноши на клуба направиха своя дебют.

„Не мога да съжалявам, доволен съм от старанието и раздаването на тези момчета. Играха със страхотно желание, заради което мога само да ги поздравя. Дадохме възможност на петима юноши да направят дебют, те показаха, че за в бъдеще може да се разчита на тях”, заяви Попов.

„Доволен съм от Данчо Юруков, това е първият му официален мач от 8 месеца, далеч е от нужната форма, но за него е важно да тренира и да играе. Ако тръгна да броя головите положения, не мисля, че тези на Миньор са били много повече”.

„Смятам, че мачът не трябваше да се реши от една съмнителна дузпа, за която не съм убеден. Миньор е доста добър отбор и срещу нашия състав днес нямаше нужда от тази помощ. Нормално единоборство, което го има по целия терен”, завърши Попов.