Старши треньорът на Славия Велислав Вуцов определи успеха на „белите” над Миньор като заслужен. Специалистът изрази и разочарованието си от поведението на публиката, която в знак на протест не подкрепяше любимците си.

„Мнението ми е, че на 100% заслужавахме победата, от първата до последната минута доминирахме. Макар и да нямахме чисти голови положения първото, владеехме играта и имахме идея, какво да направим. Проблемът ни беше, че играхме на по-бавни обороти. В съблекалнята наблегнах, че ако вдигнат малко оборотите и са малко по-спокойни няма как да не стане да не вкараме и да спечелим”, заяви Вуцов.

„Страничният съдия ни спря две засади. Радвам се, че справедливостта възтържествува. Това е пътят за Галин Иванов, за сметка на това смених Жуниор, защото съм много разочарован от играта му в последните два мача. В целия мач бях с четири чисти нападателя”.

„Миньор Перник отпадна от Поморие и ги подкрепят, нашата публика ни замеряше, през цялото време не ни поздравиха. Такава подкрепа не искам, да си стоят пред телевизора”.

„Знаем, че изпуснахме златен шанс, но Славия след днес е на четвърто място с 41 точки, нека да подкрепят Славия. Радвам се и съм щастлив, че съм на работа в Славия. Има настървеност към футболистите на Славия. Този отбор има сериозен прогрес, ако някой оспори да си стои вкъщи”, допълни Вуцов.