Собственикът на Миньор Перник Никифор Вангелов заяви след последния мач от сезона в А група, че треньорът Антон Велков остава начело на тима и за следващия шампионат.

„Смятам, че това е достоен завършек на сезона. Целите бяха шесто-осмо място, за съжаление изпълнихме програмата минимум. Надявам се, че ще се представим по-добре следващия сезон”, каза босът на жълто-черните след победа с 1:0 като гост на Локомотив Мездра.

„Тези публикации за мен се появиха точно преди мача с ЦСКА, а ние изиграхме един достоен мач и там пропуснахме да победим в последните минути.”

„Казах, че нито съм бил арестуван, нито съм бил издирван, ако някой иска да ме намери, може да го направи. Вие ме виждате на всеки един мач на Миньор.”

„Рано е да се каже за целите през следващия сезон. Нека видим какво ще успеем да направим със селекцията в паузата и тогава вече ще поставим целите, които ще са по-високи от току-що завършилия сезон.”

Запитан дали треньорът Антон Велков остава, Вангелов заяви: „Да. Основната част от футболистите остава, надявам се да привлечем още няколко качествени играчи и да изиграем един доста по-добър сезон.”

„Тежка тема. Стадионът на Мира е собственост на община Перник и там трябва да се правят няколко неща. Имам няколко варианта, нека видим какво ще каже Лицензионната комисия и тогава ще вземем необходимите мерки”, каза Никифор Вангелов на въпрос за клубния стадион.