Старши треньорът на изпадналия в Б група отбор на Локомотив Мездра Войн Войнов бе много разочарован след загубата на своя отбор с 0:1 от Миньор в мач от последния кръг.

„Причините са много, разочарован съм много от днешния мач, исках от цялото си сърце да зарадваме тези хора, които ни подкрепят, тъй като те го заслужават. Тук има добри условия и трябва да има футбол. Ние не го направихме по най-добрия начин, много от футболистите ме разочароваха, естествено, че и аз съм разочаровал, защото в такива случаи треньорът е виновен. Не ми хареса как загубихме. Разочарован съм, искаше ми се много да победим днес”, заяви Войнов.

„Те трябваше да бъдат много спокойни, трябваше да играят изключително спокойно, без напрежение, тъй като очаквахме да се случи това нещо в Пловдив. Нашата орисия знаете каква е, дали ще остана или не, не зависи от мен. Ръководството трябва да направи много анализи, за да вървят нещата, трябва да се коригират”.

„Не бягам никога от отговорност, треньорът носи най-голямата отговорност. Но не бива треньорите да мотивират футболистите. Трудно ми е да говоря, защото съм изключително много разочарован по начина, по който загубихме. Хубаво е, когато човек губи, да губи прав, а не на колене. Не може да взимаме точки от силните, а да губим от по-слабите. Аз се чувствам виновен и поемам това, което го поема треньора. Всеки си носи кармата и отговорността”, завърши опитният специалист.