Пет лева ще бъде цената на билетите за срещата от 5-я кръг на А футболната група между съставите на Сливен и ЦСКА, обяви изпълнителният директор на ОФК Сливен Георги Кирилов.

Касите на стадиона ще бъдат отворени в 15.30 часа в неделя. Предварителна продажба на билети няма да бъде правена. Освен от централния вход на стадион „Хаджи Димитър” зрителите ще могат да се влизат и от източния вход, който ще бъде отворен през цялото първенство.

Билетите за домакинските мачове на ОФК Сливен ще се продават на цена от 3 лева. Промяна ще има единствено в срещите с ЦСКА, Левски и Литекс, когато тяхната цена ще бъде 5 лева.

Изпълнителният директор на ОФК Сливен Георги Кирилов заяви, че се надява отборът да покаже добра игра срещу ЦСКА в неделя. Според него срещу Пирин и Локомотив Пловдив тимът е играл на ниво, докато срещу Академик София представянето е било под очакваното. Кирилов добави, че очаква в неделя Сливен да изиграе силен мач, който да завърши с победа.

Тимът не се притеснява от ЦСКА и ще покаже освободена игра. Изпълнителният директор на клуба благодари на феновете за подкрепата в изминалите срещи. Той призова публиката отново да подкрепи състава в неделя и да помогне за спечелването на трите точки. Според него, феновете винаги са били 12-ят играч в срещите на клуба.