Новото попълнение на Сливен бразилецът Давид Лазари ще бъде картотекиран в петък, съобщи изпълнителният директор на клуба Георги Кирилов. Жълтата карта на футболиста е пристигнала от Бразилия и той официално ще стане част от отбора преди двубоя с ЦСКА в неделя. Играчът ще вземе участие в предстоящата среща, ако треньорското ръководство прецени. Това е вторият бразилец в редиците на Сливен и ще партнира на сънародника си Адриано Миранда.

Срещата Сливен – ЦСКА ще се играе в неделя, 29 август от 18.00 часа на стадион „Хаджи Димитър” в Сливен.

Пред тима на Георги Дерменджиев няма проблеми с контузени играчи и всички се готвят на пълни обороти за неделната среща.

Почетният президент от ОФК Сливен Йордан Лечков призова феновете да подкрепят сливенския тим. Това, според Лечков, е залог за успеха на младия отбор. Освен това повече публика на мачовете, означава и повече средства за клуба. Лечков бе категоричен, че ако на мач идват по 10 000 човека, тимът няма да има проблеми с финансите. Той се надява „воеводите” да напълнят стадиона за мача с ЦСКА. Почетният президент на „воеводите” е останал доволен и от досегашната игра на отбора, въпреки малкия точков актив натрупан да сега. „Това е постигнато с много работа, без шумни трансфери през лятото. Работим в правилната посока”, категоричен бе Йордан Лечков.