Анонсираните от Георги Иванов за днес евентуални промени в Левски ще се състоят утре, понеделник, научи Дарик радио. Очакванията бяха още в събота вечерта „сините” да се разделят със старши треньора Пепе Мурсия, но това не се случи.

Левски победи Локо Сф с 1:0 и след срещата нито Мурсия, нито Георги Иванов разкриха някакви промени, като Гонзо намекна,че ако има нещо, ще го разкрие в неделния ден.

Левски не тръгна добре в първенството, а и не показа в контролите игра, която да убеди привържениците, че отборът върви в желаната посока. Загубата от Берое в Правец накара част от феновете да поискат обяснение от ръководството защо не върви при „сините“.

В понеделник от Левски е обявена тренировка за 18 часа и очакванията са тя да не бъде ръководена от Пепе Мурсия. По всяка вероятност Елин Топузаков ще води заниманието.

Източник на Дарик радио разкри, че не отговаря на истината изнесената информация, че Георги Иванов е поканил Димитър Димитров да работи в Левски. Припомняме, че именно отказите на Станимир Стоилов, Димитър Димитров и Ивайло Петев накараха Гонзо да заложи на треньор от чужбина. Така се стигна и до назначението на Пепе Мурсия.

Испанецът бе доволен след всеки един от официалните мачове на Левски, независимо дали е равенство с Локо Пд на „Георги Аспарухов”, дали е загуба от ЦСКА на „Васил Левски”, или победа с минималното 1:0 срещу Локо Сф.

На този етап няма информация какво е отношението на собственика на повечето акции Тодор Батков към случващото се в клуба и дали Георги Иванов няма да поеме цялата отговорност в Левски като стане и старши треньор до края на календарната година.