Най-последното ново попълнение на Левски Тунде Адениджи обеща голове на феновете на Левски. Той дебютира за "сините" в мача с Монтана, когато се появи на терена около 20 минути преди края. 

Нигериецът не успя да се разпише, а отборът му се издъни срещу последния в класирането. Но Тигъра, както е известен в родината си, обеща, че това занапред ще се промени, защото е във форма. Той даде интервю пред нигерийското издание на Goal.com. 

"Много съм щастлив, че дойдох в България. Добре съм, здрав съм, във форма съм и искам да помогна с качествата си на отбора да се представи добре този сезон. Ще бъда щастлив да вкарам голове за Левски", сподели Адениджи. 

Официалният му дебют се забави заради проблем с жълтата карта, която не пристигна бързо от Нигерия и картотекирането му се отложи чак за третия мач след подновяването на първенството. Появиха се какви ли не информации за това и нападателят се е почувствал подразнен. 

"Честно казано, не знам от къде си ги измисляха ежедневно в България тези глупости за мен. Истината е, че трансферът ми мина през всички нормални процедури и се осъществи. Не знам от къде някои вестници си взимат информацията, но тя беше грешна."

"Все пак тези неща няма да ми повлияят и аз ще се раздавам за Левски. Чувствам се страхотно тук и искам да помогна", сподели Адениджи в изказването си пред нигерийската медия.