Стойчо Стоев до последно ще има въпросителни около състава и групата си за мача с Черно море. Двубоят на стадион „Тича“ е в събота от 13 часа. „Сините“ треньори не са наясно дали ще могат да разчитат на Тунде Адениджи и Джереми Де Ноойер. На първият все още се чака „жълтата карта“. Въпросният сертификат трябва да пристигне от Нигерия, което създава известни трудности. Таранът тренира наравно със своите съотборници и ако документът пристигне, той ще може да бъде картотекиран мигновено. Поради тази причина е сигурно, че Адениджи ще пътува с отбора за Варна, но не е ясно дали ще има права, за да играе срещу „моряците“ в събота.

Мачът между Черно море и Левски е в събота (27 февруари) от 13 часа и може да проследите по Gong Play, Diema Sport и Gong.bg.

Под въпрос продължава да бъде и Джереми Де Ноойер. Холандецът тренира днес, но пропусна малка част от заниманието. Стоев няма да рискува здравето на своя халф, който е важен в стратегията на треньора.

Близо до завръщане в пълноценния тренировъчен процес е Борислав Цонев. Близнакът вече работи с топка и е на линия в почти всички упражнения, което говори, че възстановяването му върви с бързи темпове.

На днешната тренировка Стойчо Стоев разполагаше с двама вратари и осемнадесет полеви футболисти. Част от играчите на Левски имат ангажимент с юношеския национален тим до 19 години, който ще играе контрола със Сърбия. 


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS