Президентът на Литекс Трифон Попов също заяви, че е чул как спортният директор на Левски Наско Сираков е разговарял със съдиите на дербито между двата тима. След мача това разкри и вратарят на домакините Илко Пиргов, който бе принудително заменен заради травма.

„Разбира се, че не сме доволни от резултата. Не че играта беше нещо невероятно, но смятам, че заслужавахме трите точки. Според мен нямаше никаква дузпа срещу Генков, който си преплете краката. Не знам какви са тези претенции от Левски. На Джордан му свириха 30 фаула, докато в другата посока нямаше нито един. Слабо съдийство и не виждам какви претенции могат да имат от Левски“, коментира Попов.

„Чух разговора на Сираков. Съветваше ги на доста висок тон. Не знам какво точно, но беше на доста висок тон. Не е колегиално в тунела едва ли не да се притискат съдиите. Не знам дали ще подадем жалба. Съдията не отговаряше на заряда на мача. Казах ви, че не сме доволни от играта. Може би напрежението ни повлия“, каза още президентът на Литекс.