Вратарят на Литекс Илко Пиргов, който получи травма по време на дербито с Левски и бе принудително заменен заяви, че на почивката на срещата, спортният директор на „сините“ Наско Сираков е разговарял с рефера на двубоя Никола Попов.

Гостите от София имаха сериозни претенции за дузпа още във втората минута на срещата.

„Какво да ви кажа за мача. Не играхме много добре. Очаквахме Левски да играе по този начин, малко по затворен. При дузпата целия отбор подценихме ситуацията и затова се случи. Цял мач свирят някакви фаулове срещу Джордан. Гледах репортажи, на които се вижда, че дори няма докосвания. На полувремето Наско Сираков говореше нещо на съдията,а през второто полувреме свири 40 фаула в полза на Левски. Не знам как стават тия неща, трябва да ги гледате на повторение и вие да прецените дали има фаул или не. В тунела се случи това. Не искам да коментирам повече. Не съм чул какво са си говорили, но чух, че разговарят“, коментира Пиргов.

„Имам проблем в коляното. Утре ще направя ядрено-магнитен резонанс. В момента нищо не мога да кажа. Нямах контакт с футболиста на Левски, но при стъпването цялата тежест падна върху коляното ми. Утре ще се разбере всичко“, допълни още той.