Новите попълнения на ЦСКА Александър Тунчев, Мартин Камбуров и Маркиньос се явиха на първия сбор на „червените“ за новия сезон. Тримата бяха част от групата от 27 играчи, които днес се събраха на „Българска армия“ за медицински изследвания. Тунчев и Камбуров вече подписаха своите договори, като в близките дни се очаква това да стори и бразилецът Маркиньос.

Всички футболисти на тима дадоха кръв, след което един по един се отправиха към Царско село за функционални изследвания. Капитанът Валентин Илиев също се появи, въпреки че продължава да се възстановява след претърпяна операция на коляното.

Днес в 18,30 „червените“ заминават на първия си подготвителен лагер преди сезона, който ще се проведе в Боровец. Половин час преди това старши треньорът на отбора Стойчо Младенов ще даде брифинг пред журналистите.

Последен на „Българска армия“ днес се появи ексцентричният бранител Джаксън Менди, който бе облечен изцяло с цветовете на баскетболния Чикаго Булс. От „шефовете“ на „червените“ на стадиона бе Иво Котев.

Събирането на ЦСКА за новия сезон

източник: Георги Димитров/Gong.bg