„Дойдохме в Монтана, за да спечелим три точки. Доволен съм, че успяхме да ги спечелим. С тази победа излязохме на третата позиция, която ни дава през следващия сезон да участваме в Лига Европа”, каза треньорът на Левски Тони Здравков след победата с 2:0 като гост на Монтана.

„Като игра мога да кажа, че отборът се постара да изпълни това, което беше зададено като задача преди мача – да контролира топката, да не дава възможност на Монтана да разиграва и да търси подавания към бързите си нападатели.”

„За съжаление отново пропуснахме две-три чисти голови положения, може би трябваше да решим мача по-рано, пропуснахме и дузпа през второто полувреме.”

„Не вярвам отборът да се отпусне преди последния мач със Сливен, тъй като много нерви и усилия изразходихме през този сезон и ако се стигне в последния двубой да не постигнем целта си, ще бъде недопустимо. Това не го вярвам и смятам, че ще се представим на ниво, и ще победим Сливен.”

„Напълно нормално е да сме доволни от това, че успяхме да изпреварим Локомотив София. Както казах има още един мач и ние трябва да го спечелим, за да играем в турнирите на УЕФА”, коментира Антони Здравков.