Спортният директор на Левски Георги Иванов – Гонзо изрази задоволство от победата на „сините” над Монтана, въпреки според него не толкова добрата игра. Той заяви, че на всяка цена бившите шампиони трябва да победят Сливен, за да си осигурят място в Европа.

„Искахме да победим Монтана, не зависимо от другите мачове. Бяхме по-добри, взехме това, за което дойдохме. Няма лесни мачове, всеки един мач е труден, колкото си го направиш сам. Не мога да кажа, че играхме по най-добрия начин, но не играхме слабо”, заяви Гонзо.

„Знаехме, че отборът на Монтана ще се затвори, тази двойка халфове се справи добре, в нас има напрежение, когато искаш нещо на цяла цена.става по-трудно. Монтана нямаше какво да губи, нормално беше да се хвърли да изравнява, радващо е, че вкарахме втори гол. Монтана играе за себе си”.

„Доволен съм като цяло, че победихме. Има какво да желаем. В тези мачове най-важно беше победите. И двата мача с Монтана и със Сливен знаехме, че ще са много тежки и трябва да ги спечелим на всяка цена. Разви се добре това, че Локо София загуби. Трябва да победим Сливен на всяка цена”.

„В началото на сезона Левски загуби мачове, които не трябваше да губи. Левски загуби титлата още първия полусезон. След това беше много трудно да наваксаме. Голямото напрежение втория полусезон, очакванията да спечелим, ни карат да сме по-нервни в края на шампионата. Сега всичко зависи от нас и трябва да бием Сливен. Ако един провален сезон се класираме за Европа ще е добре. Догодина ще се борим за първото място”.

„Левски е взел повече точки от първия полусезон. Нормално е да бъдем на това място накрая. След последния мач ще разберете повече неща, не е уместно сега да говорим”, завърши Гонзо.