Изпълняващият длъжността старши треньор на Левски Тони Здравков отличи играта на целия отбор при победата на „сините” над Пирин с 2:0. Според специалиста умората от мача със Залцбург е допринесла за по-слабата игра на отбора през втората част.

„Първото полувреме играхме по-раздвижено, по- добре, второто умората си каза думата, теренът също беше много тежък, много тичахме със Залцбург. Днес се видя, че футболистите бяха по-тежки и трудно взимаха решенията. Важното е, че спечелихме срещу един стойностен отбор. Еньо Кръстовчев се възползва от шанса си, радващо е, че така поне оползотворява едно от положенията, занапред се надяваме да продължава в същия стил”, заяви Здраков.

„Мариян (Огнянов) се справи много добре със поставените задачи, нормално е да чувства напрежение, но сме доволни, защото се справи, както се справи и целият отбор”.

„Цел номер 1, когато с Георги започнахме да работим заедно, беше да върнем настроението и съответно да побеждаваме. Сега имаме 2 седмици пауза, в които се надявам да възстановим състава максимално”, допълни Тони Здравков.