Президентът на Левски Тодор Батков категорично отрече информациите, че Георги Петков е играл симулативно в мача със Залцбург и застана зад вратаря. Освен това босът обясни, че Петков не може да си тръгне, защото има договор.

Батков не скри задоволството си от успеха над Пирин, като сподели, че новият старши треньор Георги Иванов е второто му добро попадение след тандема Сираков – Стоилов. Въпреки това обаче, шефът на „сините” потвърди, че от Нова година отборът ще има нов треньор, като сред вариантите е и поляк.

„Георги Иванов е второто ни попадение след Стоилов и Сираков. Той заяви, че не желае да бъде треньор, въпреки че има лиценз. Тони Здравков също е добър специалист, но след Нова година ще имаме нов треньор”, заяви Батков.

„Дано да има ефект от срещата с Яне Янев. Дори пари на искам, готов съм да дам пакета с акциите. НСБОП извежда един престъпник с огромна сума кеш, за какво говорим? Европол, Интерпол да решат случая. Всички знаем, за какво става дума”, допълни Батков, относно „казанската афера”.