Новото попълнение на ЦСКА Тони Силва, който влезе като резерва и реализира третия гол за успеха с 3:0 над Славия, определи двубоя като добър за себе си.

"Беше добър мач за мен. Миналата седмица спечелихме заради отборната работа, сега отново. Всички работим много сериозно, това беше тежка седмица за всички нас, но работим здраво ден за ден. Показахме отново, че бяхме по-добрият отбор и спечелихме 3 точки", каза Силва.

На въпрос, дали осъзнава важността на предстоящото дерби с Левски, Силва отговори: "Бях на националния стадион в мача за Купата и осъзнах какво значи този мач. Това е дерби, а всеки иска да спечели дербито. Надявам се да спечелим и всички да са щастливи."

"Аз работя здраво всеки ден, за да вкарвам. Най-важното е да вкарваш голове, затова тренирам здраво с отбора. Всеки ден е труден, всяка тренировка е трудна, но това трябва да правим, да работим ден за ден."

"Говоря всеки ден с треньора, той е страхотен. Не знам какво да кажа за него, защото ми помага толкова много. Казва ми постоянно да продължавам да работя, това правя, не се знае какво ще стане другия път, ако започна като титуляр, но аз просто продължавам да работя, да давам 100%. Засега всичко е добре, надявам се така да продължи."

"Те всички са добри момчета. Винаги питам Мартин Петров, той е от играчите, които гледах по телевизията. Постоянно го питам за съвети, всички ми помагат. Сега трябва да работя", завърши Силва.