Босът на ЦСКА Александър Томов обеща сектор "Г" на "Българска армия", който се ремонтира от много време, ще бъде готов за началото на новия сезон. Шампионатът започва в средата на юли. 

"Сектор "Г" трябва да е готов до началото на следващия сезон. "ЦСКА Завинаги" направиха и три тренировъчни терена, които ще им платим от акции по 3 лв. Но ще изчакаме да ни дадат фактури за разходите си и след като проверим всичко, ще бъдат извадени финансовите опции."

"Ние не сме в лоши отношения с тях, но има неща, които са направили без наше съгласие. Това е дарителската кампания с есемеси, както и фланелките на Мартин Петров с надпис "ЦСКА Завинаги". Това е незаконно, но ние оценяваме и нещата, които направиха за клуба. Искаме да позволим на всички да помагат", сподели Томов. 

"Иначе е малко да кажа "Благодаря" на феновете. Всичко това, което правим с акциите, е с целта ЦСКА да стане клуб на своите привърженици. За съжаление с първата емисия не се получи, но ние не сме се отказали."

"Дано успеем да влезем в групите на Лига Европа, защото това ще вдигне стойността на клуба и на футболистите. Това ще е допълнителен стимул за всички. Искам да се съберем всички акционери в зала "Арена Армеец", да си пуснем 2-3 филма за ЦСКА и да се забавляваме", сподели Томов.