Младежките национали на Ботев Радослав Терзиев и Милен Гамаков се присъединиха към съотборниците си, след като приключиха ангажиментите им със селекцията на България до 21 години, съобщи официалният сайт на клуба.

Двамата взеха участие при победите на младежите в квалификационните срещи над Румъния (2:0) и Люксембург (3:0), записвайки пълни минути на терена и в двата мача. 

Терзиев и Гамаков се завърнаха в Пловдив в добро здравословно състояние и участваха пълноценно в тренировката на "канарчетата" два дни преди двубоя срещу Литекс. 

Двубоят от осмия кръг на А група е на 12-и септември от 16.15 часа и можете да го следите в Gong.bg, да го гледате на живо в Gong Play и по телевизия Diema Sport, както и да го слушате по Дарик радио.

С проблеми в състава на "жълто-черните" продължават да бъдат Серкан Юсеин и Валентин Галев, както и Мариян Огнянов, който със сигурност пропуска двубоя с "оранжевите".

В петък отборът на "Ботев" ще проведе последното си занимание преди срещата от 8-ия кръг на "А" група. Тренировката е с начален час 18:00, като след нея ще бъде определен и разширения състав за мача, който ще остане на режим в клубната база.