„Шут, шут, вкарай я тая”, това е казал главният рефер Таско Тасков на нападателя на ЦСКА Жуниор Мораес по време на двубоя с Левски в голова ситуация, дошла при резултат 1:0 в полза на „червените”. Информацията разкри Христо Йовов, който цитира своя съотборник Владимир Гаджев.

„Това не е нормално. Не може един съдията да говори такова нещо по време на мач”, добави Йовов.

„Смятам, че съм достатъчно възрастен, за да кажа, че така не може да продължава със съдийските отсъждания. Не искам да влизам в детайли, за да не ме накажат. Трябва да се обърне внимание”, допълни Христо Йовов.

„Чисто футболно според мен ЦСКА не надигра Левски. Левски не игра по-слабо от ЦСКА, може да сме били слаби, но не по-слаби от ЦСКА. Превъзхождахме ЦСКА през второто полувреме. Според мен имаше дузпа срещу Иван Цветков”, коментира още полузащитникът на „сините”.

„Трябва да се направи един анализ на станалото, да се поставят цели. Това не е моя работа, не искам да тръгнат спекулации. Не искам да влизам в интриги. Трябва да се направят анализи. Имаме директор, който ще направи анализа. И трябва да се направи план, по който да се работи. Не мисля, че Левски играе слабо”, продължи той.

„Изпълнявам указания, колкото мога – се справям, дори и като централен нападател. Сектор Б е доказал,ч е винаги е част от отбора, за което мога само да бъда признателен. Не спряха да ни подкрепят. Толкова малко фенове обаче не бях виждал досега на дерби”, завърши Христо Йовов.