„Целта е да побеждаваме. Ние сме в челото на групата и ще се опитаме да останем там, както и да се придвижим по-напред“, заяви старши треньорът на Славия Александър Тарханов след контролата на „белите“ срещу Септември, спечелена с 3:0.

Двубоят Славия - Черно море от 21-я кръг на А група е в неделя от 13:30 часа, като ще бъде излъчван в ефира на Diema Sport 2, както и на платформата Gong Play, както и минута по минута на Gong.bg, а ще можете да го слушате и на честотите на Дарик радио. 

„Ние планирахме този мач, за да поддържаме добрия тонус до началото на пролетния полусезон. Една добра, приятна приятелска среща. Видяхте какво се случи през второто полувреме, играхме с по-млад състав. Представихме се добре и съм доволен от това, което показаха играчите“, коментира Александър Тарханов и продължи:

„В движение всичко се случва. Проверихме доста играчи. Подготовката беше малко необичайна, заради промените в състава. Надявам се, че тези, които привлякохме ще са на ниво и ще са от полза за отбора. Опитваме се да наложим по-различен стил, с по-високо скорост. Наблюдавах доста мачове, но съм концентриран върху Славия. Отборите се опитват да бъдат синхронизирани и да имат добра игра в защита.“

За работата си с президента Венци Стефанов, Тарханов каза: „Отлично работя с него. Познавам го отдавна. Ако не го познавам, нямаше да дойда.“


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS