Защитникът на Черно море Танко Дяков призна, че е играл с ръка в наказателното си поле, при една от най-спорните ситуации в мача срещу Славия, завършил 3:2.

„Топката срещна ръката ми, но нямаше как да реагирам. По какъв начин трябва да отида към нея?! Какво да направя, такова е положението…,” коментира Дяков след успеха на „моряците”.

„Мачът бе зрелищен от това, че си вкарахме пет гола, но честно казано, теренът ни не е в добро състояние, и затова не могат да се направят като качество силни мачове. Колкото и ние да го искаме, не е възможно,” обясни за срещата Дяков.

„След като един отбор е загубил, и е имало доста ситуации, сблъсъци, нормално е да има от тяхна страна повече претенции,” добави той аз претенциите на Славия.

„Мачът тръгна по възможно най-добрия начин за нас, и нашето желание бе да го решим с втори веднага. Но така се случи, вкараха ни два гола, от статично положение, и от никъде,” каза още той.

„Тази победа е изключително важна за нас, знаехме го и преди мача. Мисля, и се надявам, че оттук нататък Черно море ще върви нагоре,” завърши бранителят.