Треньорът на Славия Емил Велев изрази разочарование от загубата с 2:3 от Черно море във Варна, въпреки че неговият тим водеше с 2:1 до 69-ата минута.

„Според мен загубихме спечелен мач. В критичните моменти не проявихме характер”, коментира наставникът на белите и се оплака от съдията Николай Йорданов.

„В голяма степен съдийството реши изхода от този двубой, при изравнителния гол за Черно море имаше нарушение срещу наш защитник, а и при 1:0 за тях не бе свирена дузпа в наша полза, след като Танко Дяков игра с ръка.

„Мисля, че неправилно бе изгонен Галин Иванов, не знам и за другия играч дали беше правилно. При 2:1 за нас също така удар на Илия Илиев бе спрян с ръка в наказателното поле.”

„Водехме с 2:1 до 33-ата минута на второто полувреме и в крайна сметка загубихме. Бяхме по-ощетени отколкото Черно море, смятам, че загубата е незаслужена. Не ми се мисли, че има тенденция, но нещата се виждат.”

„Първенството е много дълго и има още много мачове, поставили сме си една цел и ще я преследваме до последно, докато е възможно, сега целта е да спечелим следващия си мач”, каза още Емил Велев пред „Про БГ”.