В Левски отново таят надежди за подписване на спонсорски договор с "Газпром". От Русия долетяха информациите, че проектът "Южен поток", с който е обвързано и евентуалното спонсорство на "сините", се очаква да започне в близките дни. 

Още в началото на декември тръбата ще бъде вече в строеж, след като имаше закъснение от един месец. Тази новина оповести членът на Управителния съвет на "Газпром" и ръководител на отдела за работа с органите на властта Владимир Марков пред "ИТАР-ТАСС". 

Според вестник "Тема Спорт" това означава, че спонсорският договор с Левски ще бъде подписан още до края на годината. Финансовите параметри и продължителността му бяха договорени още преди две години от собственика на "сините" Тодор Батков. 

Финалният подпис под контракта обаче така и не беше сложен заради забавянето на проекта. Сега обаче по всичко изглежда, че до Нова година тази сага ще приключи, освен ако в последния момент не се появят нови пречки. 

Иначе според различните информации, руският газов гигант ще плаща и за името на спортния комплекс "Георги Аспарухов", което означава, че частите около стадиона ще носят неговото име.