Отборите на Берое и Локомотив Пловдив не успяха да се победят в мача от третия кръг на А футболната ни група, но по-интересното, както често се случва у нас, се случи на трибуните в края на първото полувреме.

Срещата играна в Стара Загора завърши 0:0, а малко преди почивката една от привърженичките на „зелените” бе изведена от бодигардовете на президента на Берое Николай Банев извън стадиона, след като обидила шефа на тима. Тази реакция предизвикала негативното отношение на феновете наоколо, а малко по-късно целият стадион започнал да скандира неприятни рефрени срещу Банев.

Стигна се дори до момента, в който президентът на клуба взе микрофона на диктора и каза, че ако не нежелан, ще си отиде, но все пак опита да се защити като посочи суми, които е инвестирал в отбора.

Малко по-късно стана ясно, че Николай Банев е имал намерение дори да прекрати мача заради скандиранията на феновете по трибуните насочени срещу него, но заради футбола се е отказал от тази идея.

Освен сеира на полувремето, феновете не успяха да видят голове на терена. Малкото голови положения, които създадоха двата отбора не бяха реализирани.

Най-сериозното от тях за гостите от Пловдив бе пропиляно в 24-та минута, когато Халими стреля от около 13 метра фронтално, но Беконо прояви невероятен рефлекс и спаси. Вратарят на Берое отново се прояви много добре, като спаси няколко удара към мрежата му.

Малко преди последния съдийски сигнал Желев стреля с левия крак от пряк свободен удар, но Ставрев изби кълбото.

Така двата отбора си поделиха точката в третия кръг, като тя е първа в актива на старозагорци и втора за пловдивчани.