Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов отправи косвена забележка към собственика на тима Александър Томов. Той трябваше да коментира целите и изказванията на боса свързани с обявените цели за задължително влизане в групите на Шампионската лига или Лига Европа. Младенов обаче показа, че не е много щастлив от изказванията на Томов. „Ще се стремим да правим това, което през цялата история на ЦСКА се е правило. Реалностите обаче вече са други. Аз не искам по този начин да се вкарва напрежение в отбора. Това е напълно излишно. До момента се справяме с управлението на отбора. Надявам се да продължим по този начин. Нека не правим това, което Венци Стефанов казва - „да надуваме балона“. Надявам се да не минаваме граница, която излиза извън професионализма. Нашите цели си остават. Това, че сме продали голмайстора на отбора не променя нещата. Нарушихме някои неща, но се надявам тези, които ги имаме да заместят Буш“, каза Младенов.

Той коментира и моментната ситуация в клуба, която налага вземането само на свободни агенти. „В тази година и половина ситуацията е различна от всички години. Целите са едни, реалностите други. Въпреки всичко ние се стремим да поддържаме огъня и ЦСКА да бъде това, което трябва с хилядите проблеми, които ни съпътстват. За да вземеш качествен играч струва пари. Ние искаме със свободни агенти да станем шампиони, дори искаме със свободни агенти, както постави цел нашия собственик, да влезем в Шампионската лига. Ако това стане собствениците на Манчестър Сити или Манчестър Юнайтед трябва да изпратят частните си самолет да ни вземат спортно-техническия щаб. Бързо да ни откраднат, за да работим в тези клубове, защото, виждате ли, сме най-големите тарикати. Те купуват играчи за милиони, а ние ги вземаме за жълти стотинки и постигаме такива резултати, каквито искат“, каза Младенов.

"Имаме проблеми, които от вас са незабележими, но до този момент се справяме. 1000 пъти обещавам едно и също. Прескачаме някои етапи, избързваме в развитието си и това да не ни изиграе лоша шега. ЦСКА може да кажем, че е спасен в следващите 3-5 години. Докато не минат тези години няма как да говорим за стабилитет. Да, ако г-н Томов намери, това, което търси изведнъж нещата се променят ще бъда най-щастливия човек," завърши Стойчо Младенов.