„Двубоят с ЦСКА не ме притеснява. Мач като мач”, заяви за Гонг главният мениджър на Литекс Стойчо Стоилов. „Армейците са най-стойностният отбор в първенството след като водят с 10 точки пред втория. Ние отиваме в София да играем футбол и да спечелим. Надявам се да повторим същата игра, която демонстрирахме в подготовката”, каза още бившият национал.

 

„В момента има голяма конкуренция в нашия отбор и всеки един от футболистите ни знае, че при един слаб мач може да седне на пейката. Ако искат да играят, да печелят пари и да се развиват в по-големи клубове момчетата трябва да се изявяват именно в мачове като този с ЦСКА”, коментира сблъсъка с ЦСКА утре Стоилов.

 

Според него този мач може няма да промени нищо за Литекс в шампионата. „Ние сме на доста точки зад „червените”. Ще играем мач за мач и накрая като се дръпне чертата, колкото сме по-напред, толкова по-добре”, добави главният мениджър на „оранжевите”

 

„Миодраг Йешич вкара дисциплина в отбора, което е едно от най-важните неща в спорта и именно заради това съм оптимист, че този мач ще е различен за нас от последните на стадион „Българска армия”. А и традицията е затова за да бъде нарушавана”, сподели още Стойчо Стоилов.

 

„ЦСКА е доказана марка в България. В един голям отбор винаги има някакви дрязги и недоразумения. Аз не мисля, че те ще повлияят на представянето на самите футболисти на терена”, завърши един от босовете в ловешкия тим.