Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов бе видимо разочарован от тежката загуба с 0:3 от Лудогорец в Разград. Той обаче отказа да критикува футболистите си, като основен мотив за загубата изтъкна умората на играчите през втората част.

„Няма нищо лесно в тоя живот. Мисля, че първото полувреме стояхме прилично на терена, докато имахме сили. Късметът ни бяга в последно време. Търсим най-добрата схема и сме принудени да изчистваме тези неща по време на мачовете от шампионата. Във всеки мач поставяме цели и те трябва да се изпълняват от футболистите. Отборът стоя прилично през първото полувреме, но като ни свършиха силите през второто полувреме, играта ни се разкъса“, коментира Младенов.

„Имаме да страдаме и ще страдаме. Аз това го знам. Правя евала на тия момчета, че се трудят и се стараят. Това се оценява от някои хора. Физически отпаднахме през второто полувреме. Контузиите ни принудиха да играем с човек по-малко, което ни лишиха от това да създаваме положения и да вкараме.

„Доведете Меси и Ронално и сигурно ще решим проблемите. Има вероятност да вземем още двама нови футболисти и с това ще се борим до декември. След това ще имаме възможност да търсим нови играчи и да гледаме. Някои дойдоха след 45 дни почивка от плажовете и играха в първия мач“, каза още Младенов.