Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев бе доволен от представянето на футболистите си, при класическата победа на тима му над ЦСКА (3:0). Специалистът обяви, че ЦСКА си е ЦСКА и допълни, че столичани са били достоен съперник.

„Не съм очаквал разлика в класите. ЦСКА са си ЦСКА, ние подходихме сериозно, ние изиграхме мача добре. ЦСКА бе достоен съперник, при 2:0 можеха да се върнат в мача, но не успяха. Възможно е самочувствието, което натрупахме в евротурнирите да ни е донесло късмет днес. Хубаво е, че вкарахме и трети гол, но има неща, които трябва да чистим“, започна Стоев.

„Всяка победа води до трупане на самочувствие. Имаме мач с Локо Пд и тогава ще мислим за Базел. Срещу тях ще излезем с настроение. Сега, преди мачовете може да кажем, че шансовете са 50/50. Ще излезем бе притеснение и с настроение“, допълни още специалистът.

„Имаме грешки, които трябва да отстраним. Отношението на всички футболисти бе професионално. Не мога да коментирам това, което мислят от ЦСКА. Резултатът говори достатъчно за това, което се случи. Важно е да не изпадаме в еуфория от победите. Имаме нелош отбор, може да вървим на горе. Пътят е добър. Лошото е, че не ни остава много време за тренировки. Сега имаме една седмица до следващия мач с Локо Пд и да коригираме някои неща. Това е постепенен процес. Хубавото е, че има спокойствие и настроение и това е водещото за израстването. Не мога да давам персонално оценки на никого на никой от футболистите. Състоянието на Барт – той има стара контузия и може в следващия мач да го запазим, за да не рискуваме с него. Когато имаш дълга резервна скамейка, е по-лесно, когато нямаш е, малко по-трудно“, завърши Стоев.