Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов сподели след равенството с Локомотив София (1:1) на Националния стадион „Васил Левски“, че резултатът е в следствие на максимата „като не вкараш гол, ти вкарват“.

Наставникът обобщи срещата от 15-я кръг на А група лаконично: „Липса на концентрация и максимата - като не вкарваш, ще ти вкарат.“

„Не мисля, че борбата ще е за третото място, продължаваме да имаме своите шансове. Всичко зависи от поведението ни вътре на терена. Ако запазим агресията, имаме своите шансове“, добави Младенов.

Колкото до цялостната му оценка за изминалия полусезон, старши треньорът каза: „Много колеблива е оценката, куп проблеми ни съпътстваха досега.“

Ето още от думите на Стойчо Младенов след двубоя:

Липсваше ни концентрация и в нападение, и може би класа, за да вкараме втори гол и да приключим с интригата.

Никой никъде няма да ходи, или да празнува. Остават тук до последни мач. Имаме още един мач за Купата. Никой не им е дал разрешение. Това, че някои са мислили по друг начин, в крайна сметка ще им се отрази през втория полусезон. На много от тях.

Трябва ни селекция, това е истината.

Ние знаехме, че Локо Сф ще играе затворено срещу нас, не са се надигравали с нас. Но похвално за Емил Велев, че съумя да подобри на всички състезатели поведението на терена. Нещата му се получават. Локомотив изглеждаше по-добре отколкото в последните мачове за първенството.