Старши треньорът на Локомотив София Емил Велев призна след хикса 1:1 с ЦСКА, че доволен, но частично. Специалистът добави, че е искал победа, но предвид развоя на двубоя, и точката е успех.

„Бих казал, че съм частично доволен, говорихме с играчите, казах им, че искам победа, но и на точката сме доволни, поведоха ни, изравнихме, можеше да бием, имахме ситуации“, каза Велев.

„Стана оспорван мач на това време, прави чест на футболистите, че издържаха в този студ. Ще трябва да се тренира сериозно, да се подготвим за следващия полусезон, с тези играчи и две три нови, ще се представим добре“, добави той.

„Основно изискване от моя страна бе да имаме сигурност в защитата, исках да покажем агресия и характер, и го направихме“, каза още наставникът на Локо Сф.

Ето какво още каза Емил Велев на пресконференцията след мача:

Отборът на ЦСКА е стойностен, в последно време играе много добре и записва непрекъснати победи. Точката днес ме радва, защото ние имаме дефицит от точки. Има си доста причини за това нещо.

Аз съм такъв човек, който обича предизвикателствата, не обичам да седя без работа. Не беше много добро началото, паднахме от третодивизионен за Купата, започнахме злощастно и за първенството. Но днес се представихме на добро ниво. Можем и повече.

Не е момента сега за това какви промени ще имаме. Ще направим една равносметка какво е свършено през сезона, за да преценим къде имаме нужда да се подсилим.

Промених може би желанието за игра и желанието да излезеш краен победител. Това винаги е моя цел. Не винаги това може да се получи, разбира се. Локо Сф е отбор с традиции, не заслужава от 15 мача да имаш две победи и 6 равни. Но мисля, че това може да се промени от мен и футболистите.