Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов определи като „много важни“ спечелените три точки при победата с 1:0 над Пирин в Гоце Делчев. Той остана доволен от своя отбор и оправда колебливата игра в последните минути с напрежението от резултата.

„Това е футболът, затова е привлекателен и интересен. Направихме отлично първо полувреме с много голови положения, но ни липсваше класа пред гола, за да решим мача още първото. После второто полувреме е нормално да има малко напрежение, отдавам го на прекалено голямото желание да победим. Особено след 65-а минута“, каза Младенов.

„От първата до последната минута отборът даде максимума от себе си, това че си допуснал след 65-а минута голям брак го отдавам на тази сприхавост от резултата. Съперникът можеше да изравни за жалост, но и ние можехме да вкараме втори гол още първото полувреме. Трите точки са много важни в този момент.“

Относно направи дебют като титуляр Сидибе, Младенов сподели: „Впечатляваща фигура, познаваме го от Висшата лига, създава съвсем друго притежание, с неговото присъствие атаката ни става много по-мощна. С помощта на халфовете мисля, че успеваемостта при него ще бъде пълна.“

„Ние първото имахме претенции, но това е видял, това е отсъдил. Нямам никакви претенции. Това са нормални неща, но мисля, че съдиите се справиха“, допълни Младенов.