„С оглед на показаното на терена, мисля, че резултатът е реален. Накрая имахме повече положения, а при два случая топката като по чудо не влезе. И двата отбора направиха един добър мач, предвид условията. И двата отбора вложиха максимум енергия. Има много мачове, които трябва да се изиграят. Нищо не е решено, всички клубове губят точки“, заяви старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов след равенството с Литекс 0:0.

„Изпитвам голямо уважение и респект към хората в Египет. Останах с много добри контакти там и им благодаря, че са се сетили за мен, но аз имам мисля, която не съм приключил. Неприятно ми е, че тази информация стигна до медиите. Това е нещо, което не исках да коментирам. Докато не завърша мисията си, няма да мърдам от тука“, каза още специалистът.

„След 6-ия кръг ви казах на една пресконференция, дано тези момчета издържат до края на полусезона. Знаете, че във всеки мач излизаме с 9 едни и същи футболисти. Въртим само нападателите. Когато нямаш здрава основа, в края на шампионата може да има умора. Ще имаме възможност в следващите три дни да говорим за Любимец и да избегнем подценяване, което се получи срещу Пирин Гоце Делчев. Готвим селекцията, дали ще бъде успешна или не, зависи от много неща“, сподели още Младенов.