„Много ме е яд за липсата на Присо. Ще ни липсва. Той вървеше по една възходяща линия, бе в добра спортна-форма, във всеки мач именно той бе най-ефективен, бележеше гол след гол, личеше си, че адаптацията му е станала много бързо. За съжаление той бе провокиран, да се надяваме, че комисията ще спази устава и ще бъде наказан толкова, колкото трябва. Нека ви припомня случаи от близкото минало - с Гара Дембеле и с Дока. 2 мача и 800 лева или 3 мача и 3 000 лева. Демебеле за блъскане на съдия отнесе 2 мача, Дока след удар върху състезател бе наказан 4 мача, след това намален на 2 мача. Умеем да четем между редовете. Не оправдавам Присо, той ще бъде санкционирам и чрез вътрешния ни правилник. Но той бе въвлечен в една саморазправа. Присо също е бил дърпан, бил е изнервен, но не е удрял когото и да е. Чисто психологически имаше пълен срив при него след ареста му за 24 часа. Знаете, всеки реагира индивидуално. Успяваме да разговаряме с него, да го успокояваме. Той е важен елемент в моята постройка и искам да го използвам“, заяви наставника на ЦСКА Стойчо Младенов ден преди домакинството на Берое.

„Надявам се да не изпаднем в еуфория. Това е най-важното. Тепърва предстоят важни и решителни мачове. Колкото до Янчев и Трифонов, и аз не знам какво да очаквам. Очаквах решение далеч по-рано. Те просто искат да им бъде дадено право да си изкарват прехраната. Колкото до ситуацията в Левски - не се радвам, когато там има криза. Това са си техни проблеми, но не трябва да се радваме за това. Трябва да се радваме на нашите успехи, не на чуждите неуспехи. Ето днес е паметен ден за ЦСКА, нашите собственици най-накрая успяха да се преборят за нещо, което други преди тях така и не успяха да сторят. Имаме си вече стадион, това е най-важното“, допълни Младенов.

Във връзка с предстоящия мач с Берое, той заяви, че тези мачове са специални за него. „Отборът ми е на сърцето, градът също. Но мачът е изключително тежък и важен. И заради още нещо - ще ви призная, че почти всички играчи са с мускулни трески. Вие сами си отговорете защо това се е получило“, завърши Младенов.