Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов сподели след равенството 0:0 като гост на Черно море, че не е доволен от резултата, заради допуснатите грешки в крайната фаза преди отбелязването на гола. Наставникът сподели, че няма бойкот в тима, а публикациите в пресата целят единствено да внесат напрежение в редиците на „червените“.

„Не мога да бъда доволен, не ме устройва, направихме всичко възможно да победим, но нямахме нужното спокойствие пред гола, за да поведем. Допуснахме грешки в крайната фаза пред противниковата врата“, сподели Стойчо Младенов.

В следващия кръг ЦСКА среща Берое, по този повод треньорът каза: „За Берое ще се готвим както срещу всички останали отбори, ще се готвим за конкретната среща.“

„Появиха се поредните спекулации, които търсят напрежение вътре в клуба. Всичко вътре в клуба ще се направи, за да има необходимото спокойствие“, категоричен бе специалистът след двубоя с Черно море във Варна.

„През второто полувреме и в края на мача малко се поизнерви ситуацията, защото не можехме да вкараме. Няма играч, който да не се е трудил в мача. През първото полувреме имахме 100-процентови голови ситуации, а през второто не толкова. Но все пак не бива да се забравя, че Черно море е отбор, който затруднява грандовете и взимат точки на всички тук“, завърши Младенов.