Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов отново изригна срещу съдийството, този път след мача с Марек. Той е недоволен от отсъжданията на рефера Александър Костадинов, а също така има претенции и към играта на Марек, който според него не се е раздал така срещу Лудогорец, както и срещу неговия тим. Ето какво сподели Младенов: 

"Доминирахме през целия мач, създавахме голови положения, но не успяхме да ги вкараме. Най-после съдията да направи грешка и да ни даде дузпа, защото досега винаги са били безгрешни." 

"Изобщо всичко е перфектно в тоя мач. Гледахме мача им с Лудогорец, те бяха перфектни тогава. Ще помоля Господари на ефира пак да направят клипче. Превръщаме българския футбол в една селяния." 

"Ние вече отстъпваме и се прекланяме на каузата, националната кауза. Миналата година им оскъпихме титлата, а тази година още повече ще я оскъпим явно. Очаквам същото, което днес видяхме. Всички се подчиняват на каузата. Вече три години подред, вече четвърта. Българският футбол го обръщаме на цирк, но ние сами сме си виновни за това нещо." 

"Създадените положения ние не успяхме да ги оползотворим, особено дузпата. В последните минути направихме огромен натиск, но трябвае да имаме повече успеваемост. Стигнахме няколко пъти до отлични ситуации, и Милисавлевич, и Карачанаков, и Тони Силва... Ако имахме повече самочувствие, щяхме да ги реализираме." 

"Самите ситуации и решенията изнервиха нашите играчи и това си оказа влияние. Дори и в ситуациите в нащ ущърб трябваше да ги изиграем. Евала им правя на момчетата за играта, която показваме", сподели Младенов след края на двубоя.