Марек и ЦСКА завършиха 0:0 в мач от 17-ия кръг на елитната ни група. Първото полувреме не предложи много качествен футбол, а през втората част "армейците" нацелиха греда в 55-ата минута чрез Буш, а Фелипе пропусна дузпа в 76-ата минута на срещата.

След това равенство ЦСКА продължава да е лидер в таблицата за класиране с актив от 38 точки, а Марек са на 11-ото място с 13 точки.  

Двата състава не сътвориха особено интересни моменти пред двамата вратари през първото полувреме, а теренът беше подгизнал и не предостави на футболистите да демонстрират качествата си. Жуан Фелипе в началните минути пропусна на два пъти, а Бибишков имаше възможност да накаже съперника в 16-ата минута. 

В последните минути на първата част Буш и Галчев пропуснаха да открият резултата. През второто полувреме ЦСКА отново беше по-активният тим.

В 55-ата минута Буш се озова на върха на атаката след пас от Венцислав Василев, но ударът на румънеца облиза напречната греда и излезе в аут.

С приближаване на края на мача ЦСКА затегна обръча около вратата на Марек, но "армейците" действаха припряно и прибързваха в завършващата фаза.

В 74-ата минута реферът Александър Костадинов отсъди дузпа в полза на ЦСКА за игра с ръка в наказателното поле на Мартин Димитров. Дупничани протестираха дълго време, недоволни от отсъждането. Зад топката застана Жуан Фелипе, който стреля в аут и нулевото равенство се запази. 

В последните минути ЦСКА имаше претенции за две неотсъдени дузпи след нарушения срещу Милисавлевич и Жоаким. И при двете ситуации обаче реферът Костадинов подмина с мълчание. Минута преди края Буш направи поредния си пропуск, като не успя да вкара отблизо след пас на Силва.

Как се разви мачът минута по минута

Съставите на двата отбора: 
Марек: Михайлов, Виячки, Николов, Лахчев, Димитров, Андонов, Пидев, Илиев, Близнаков, Бибишков, Кръстовчев
ЦСКА: Дивиш, Попов, Тунчев, Оршулич, Венцислав Василев, Сънди, Галчев, Силва, Филипе Рибейро, Луис Соарес, Буш