Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви след загубата от Берое с 0:1 в мача от 21-я кръг на А група, че едно статично положение е решило изхода на двубоя. Младенов коментира още, че тимът му не е готов за титла и добави, че всяко нещо си идва с времето.

„Берое бе много добре групиран, но ние създадохме доста ситуации, които при малко повече спокойствие можеше да отбележим. Същевременно и дузпата, още повече. Ние прекалено много говорим за титла, но отборът не е готов за това. Вкарваме излишно напрежение така. Не може за един сезон да вземем 14 нови играчи, просто няма как да стане. Всичко си има време. Ние не се отказваме да се борим за първото място. Просто всичко си има своето време“, започна Младенов.

„Губим два мача поради простата причина, че ни липсва голът. Надявам се Николич да е здрав, надявам се да е добре. На мен не ми се искаше да е по-този начин, но ние трябва да започваме мачовете с него. Знам, че е трудно. През есента играехме разкрепостено, не говорехме за титли“.

„Няма играч, който на своя глава да изпълни дузпа. Ние си имаме изпълнители на наказателни удари, Николич е сред тях заедно с Аорелиан и Маркиньо. Той мисля няма изпусната дузпа, но се случи“.

„Проблемите ги знам още от подготовката. Знам какво е нивото на отбора. Трябва да се справим. Ще форсираме присъствието на Николич в отбора. Важно е да имаме един играч, който да завършва атаките“.

„За честност на българския шампионат...Всички знаем как се действа. Това, че бе тежък теренът, трябваше да го преодолеем, но втори мач не успяваме. Видя се, че на такива тежки терени нашите играчи трудно се справят“.

„Липсваше присъствие в наказателното поле. Така че надявам се Николич да направи това, което всички очакваме от него. Ако не се справи, лятото ще търсим друг. Справял се и в по-тежки ситуации. Но аз, когато говоря, някои бързо забравят. Основната цел на клуба е стабилизиране. Аз казвам между 3-5 години, който иска по-бързо да заповяда. Ние малко спортно-технически изпреварихме събитията от там вкарахме надежда. Аз съм последният, който ще се откаже от битката с Лудогорец. Но от тук насетне няма да говорим за титла. Ние може само да излъжем Лудогорец, но не и да се борим с тях. Основно трябва да си мислим за нашата игра. Отвори се пробойна и се надявам Николич да я запълни. Доволен съм от Марио“.

„И Венци, и Тунчев имаха своите положения срещу Берое. Но мачът се реши с едно статично положение. Много тежък двубой. Ние при всяка ситуация търсехме Николич. Той е силен във въздушните двубои. Нека да не коментираме защо не виждаме познатия Тони Силва“, допълни мнението си Младенов.

„Благодаря на феновете за подкрепата и за помощта теренът да бъде почистен. Не знам как ще им се отплати. Благодарим и на Стойне Манолов, който помогна с машините“, каза още Младенов.